kolmapäev, 1. aprill 2015

Kaeva kaevud lahti!!!

Hiljutine prohveteering Eestimaa kohta lubab avada iidsed portaalid ning tuua ennenägematut õnnistust me maale. Täna hommikul ärgates oli postkastis prohveteering Redigging the wells, kuigi ma pole isegi enam nende listis. Selles prohveteeringus lubatakse kõigile, kes 90 päeva jooksul end eriliselt pühendavad, väga suurt õnnistust. Jumal püstitab kaitsevalli nende inimeste ümber ning see kaev, mida nad kaevavad, saab olema nii sügav, et inimesed saaksid tulla nende juurde; inimesed, kes on saanud haiget, on raskustes ja elavad ilma sihita, tulevad nende kaudu Jumala juurde. See kõnekujund kaevudest pärineb 1 Moosese 26, kus Iisak kaevab lahti oma isa Aabrahami kaevatud õnnistusekaevud, mille vaenlased (vilistid) olid mullaga matnud. See on võimas kujund sellest, et Jumal tahab endisaegsed õnnistused taastada.

Miks ma seda siin refereerin? Sest kaks päeva enne selle Eestimaa prohveteeringu lugemist, laupäeva õhtul, olin ma kirjutanud  Jeremija 29. peatüki kohta (vt kaht viimast lõiku enne palvet), et igasugused visioonid võivadki jääda unistusteks, kui neid oma südamest läbi ei lasta ega Jumala ees sügavas palves läbi ei 'katsuta'. Üsna samal ajal mõistsin ka seda, et vaatamata Jumala tõotusele (vaid) 70-aastasest vangipõlvest oleks seegi jäänud vaid unistuseks, kui Taaniel poleks palves võidelnud selle täitumise pärast. Ja kui täna tuli see kaevude lahtikaevamise lugu, siis mõistsin, et nad on kõik miskitpidi seotud.

Seega tahaksin täna rõhutada, et ilmselt on aeg käes, et pühenduda nii oma palvekambris kui koonduda kogudustes. Need suurepärased visioonid me maa ja rahva kohta ei saa iialgi täituma, kui pole Taaniele, kes Jumala ees seisaksid ja end 'lõhki käristaksid'. Tõepoolest, Jumal otsib hetkel ka meie maal inimesi, kes teda Tema sõnast kinni võtaksid, taevariiki ründaksid ning enne lahti ei lase, kui tõotused täituma hakkavad. Tehkem seda need 90 või mitu iganes päeva Issand me südamele paneb ja vaadakem, kuidas Ta meid kätte saab ja mida Ta meie maal korda tahab saata... 

Kallis Taevane Isa, me täname Sind Su imeliste tõotuste eest meie maa ja rahva suhtes. Täname sind ärkamiste eest, mis on olnud me maal, ärkamiste eest, mis on muutnud inimsüdameid ning uuendanud ühiskonda. Anna meile armu lahti kaevata need iidsed kaevud, mis on olnud kinni maetud ja mulda täis loobitud. Anna meile rõõmu lootuses, vastupidavust viletsuses, püsivust palvest! Anna meile püsivust, kuni kogeme läbimurret Sinu vaimus. Anna meile suurem ilmutus sellest, kes Sina oled, et võiksime Sind järgida kogu südamest. Aita, et meie südamete templist ja uuendatud kaevudest võiksid pidevalt voolata välja eluvee jõed. Jeesus, me täname Sind Su vere eest, mis tänagi veel tervendab, päästab ja vabastab. Me palume Sinu vere varju me maale ja rahvale. Sündigu, Issand, Sinu tahtmine, nagu taevas nõnda ka meie maal.  

Igapäevased palveteemad:
1) et Jumal tõstaks üles eestpalvetajate armee, kes seisaks vahimehena maa ja rahva eest:
2) et Jumala tahe sünniks riigivalitsemises; Jumal annaks tarkust valitud riigikogule ning pööraks nende südamed;
3) ühe või mitme (vabalt valitud) hääleka jumalavastase arvamusliidri pöördumise pärast;
4) et Jumal puhastaks oma koguduse ning ilmutaks oma au me maal imetegude ja tunnustähtede kaudu;
5) et Jumal kaitseks Eestit, Baltikumi ja kogu Euroopat


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Käsk rõõmustada

     Katkend raamatust:   Samuel Whitfield. "Jüngerlus algab vaatlemisest".  Tõlkinud Kõrberoos UY.  Copyright  © 2023, by OneKing...