reede, 12. märts 2010

Pühitsege endid...

Jos 3:5 Ja Joosua ütles rahvale: "Pühitsege endid, sest homme teeb Issand teie keskel imetegusid!"

See lühipostitus on meie koguduse noortele ja on tegelikult videosoovitus. http://cmp.ihop.tv/gp.php?pid=e5dQcYQKy7aUwx1rjjVMIMxoa4iTn3PN

Miks on vaja ennast pühitseda, enne kui Jumala imesid näha saab?
Sest Jumal on hävitav tuli. Kui Tema tuleb oma auhiilguses meid külastama, siis jääb järele vaid see, millel on Jeesuse Vere kate. Kõik muu põleb ära.

Me ei saa longata kahe karguga. Ühelt poolt püüdes ajada Jumala asja, teisalt aga elada nii, nagu noored ikka, küsimata iialgi Jeesuselt, kas see või teine asi/tegu/olukord on ohutu. Niimoodi elades avame ukse kurjale ning meie südames ei ole rahu.

Piibel ütleb, et kui Jeesus tagasi tuleb, paluvad inimesed, et mäed neile peale langeksid, sest see saab olema väga hirmuäratav. Vaid see, kes elab Jeesuse vere varjus, võib sellest tulemisest rõõmu tunda. Ja see vere varjus elu on kogetav ülevoolav elu, mitte pelgalt mõttekonstruktsioon ja enesesisendus. See on tõeline elu ja armastuse osadus.

Kuula seda teenistust, ava oma süda Jeesusel ja lase Temal teha see hea töö enda sees. Vaid nii võid siseneda sellesse täiusesse, mille Jumal Sinu jaoks valmistanud on!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Käsk rõõmustada

     Katkend raamatust:   Samuel Whitfield. "Jüngerlus algab vaatlemisest".  Tõlkinud Kõrberoos UY.  Copyright  © 2023, by OneKing...