esmaspäev, 7. juuni 2010

Kes maksaks hinna?

Soovitus kuulata pooletunnist videot (eetris olnud 25.03.2010), mida taas kuulama juhtusin. Masendav. 90% USA suurte koguduste  pastoritest arvas 90-ndate alguses, et ärkamine on nende koguduse suurim vajadus ja 5 aasta pärast oli vaid 3%-il mingisugune palveteenistus koguduses. Samas oodatakse, et küll järgmine moekas metoodika toob kindlasti lahenduse, toob kindlasti rahvast juurde. Ja nii ongi koguduste eesotsas läbipõlenud küünikud, kes on liiga arad, et korralik palveteenistus oma kogudusse tuua. Liiga "juhmid" (no insight), et kasutada ainsat piibellikku metoodikat ärkamise alguseks... tõsine ühispalve (ööpäevaringselt ehk 24/7, kui võimalik). Iga põlvkonna jutlustajatelt küsib Jumal aru tema põlvkonna eest. Ja küll on siis totter seal seista ja ütleda, et minu metoodika ei sisaldanud palveteenistusi...Tee kasvõi kaks tundi päevas (2/7) või pool tundigi, alusta vähemalt kusagilt...  Sest, põhk ja puit põlevad ära ja Sa pääsed vaid läbi tule... Samas tahetakse saada värskendatud. Milleks? küsib Allen, kui sa ei hakkagi Jumalat tõsiselt võtma. Miks ma peaksin kurjad vaimud sinust välja ajama vaid selleks, et nad 7 hullemat endaga kaasa võtaksid?

We haven't discerned the hour in America. We need the burden from the Lord...

Need küll puhtalt USA probleemid, kuid ehk on meilgi siit midagi õppida. Head kuulamist!

http://cmp.ihop.tv/gp.php?pid=GDCp_wDNYO_rP02RQ0p3FQnvU91r70VH

PS. Allen Hood on Kansase ärkamise üks juhte, pikaajaline metodisti pastor ja Asbury Teoloogilise Seminari vilistlane (vabandan, et ainult link, embedding ei toiminud, üritasin...).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Käsk rõõmustada

     Katkend raamatust:   Samuel Whitfield. "Jüngerlus algab vaatlemisest".  Tõlkinud Kõrberoos UY.  Copyright  © 2023, by OneKing...